Çelik birleşimler

MustafaAkın20

Etkin Üye
Merhabalar,
umarım bu güncellemede çelik ile ilgili ciddi bir iyileştirme gelir. Kıyas yapmak istemiyorum. Yayınlandığında ve hayaller suya düşerse proğramın en ciddi eleştirmeni olacağım. Bu arada yönetmeliktende bir cacık çıkmıcak gibi. Boşuna bekliyoruz. En azından güncelleme yayınlanır ve sonrasında ara bir güncelleme ile tamamlanır. Yönetmelik değişimi beklendiği sürece ve değişim sonrası proğrama adapte süreci, ciddi bir bekleyişe neden olacak. İyi çalışmalar...
 
Tebrikler İsmail Bey İdeçelikten memnunum sadece bazı ilave birleşimler gelince hesabı yapılan daha güçlenecek yazılım..
Zaten sıkıntı o. Proğram varken, birleşimler için raporlara neden ilave excel tablosu koyalım anlamıyorum. Sanayi yapısı yapılıyor genelde. Gusenin hesabı yok. Kiriş-kiriş alın plakalı tasarım yapıyorsun, hesabı var. Altına rijitleştirici koyuyorsun hesabı yok. Özetle çelikte yapılan her bileşenin hesap raporu olmalı. Tabi bu eksikliklerin bir kısmı.

Not: Yine birleşimlerle alakalı 2020 yılında not edilen bir birleşim var. Kolon zayıf yönü moment aktaran birleşim. Hala kolonun yönünü değiştirmeden hesabı yapılamıyor. Alınan notlar bu güncellemede halledilmeli.
 
Geri
Üst