V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Nonlinear analiz alıyorum ama rapor alırken program kapanıyor

Merhaba;

Ben projenizi açıp doğrusal olmayan performans analizi uygulayıp rapor aldığımda program kapanmamaktadır. Ayrıca performans analizi uygulanırken, itme analizinin ara adımlarının ikinci mertebe etkilerini doğrusal kabul edebilirsiniz.
Bunun yanında bina değerlendirme yönteminde ŞDGT (yeni bina) yaklaşımı uygularsanız ve düşey yüklerden kaynaklanan bir plastik mafsal oluşur ise performans analizi tamamlanmaz. Sizin projenizde de bu durum oluşmuş gibi gözüküyor. Bu durumda rapor almaya çalışırsanız program kapanmış olabilir. Bu durum için gerekli notu aldım. Ancak rapor alsanız bile analiz bitmediğinden o rapor anlamlı olmayacaktır. Performans analizinin tamamlanıp tamamlanmadığını da analiz ekranından görebilirsiniz. Bu sebeple mevcut bir binanın performansını yapıyorsanız bilgi düzeyine göre mevcut bina seçeneklerinden birini seçmeniz gerekmektedir.

Ben 10.59 versiyonunda aşağıdaki itme analizi seçeneklerini uyguladığımda analizi tamamlayıp rapor alabiliyorum. Eğer bu saydıklarımı uyguladığınızda ve hala program kapanma sorunu yaşıyorsanız itme seçeneklerinin ekran görüntüsüyle beraber tekrar bize ulaşın.

Aşağıdaki bağlantıdan 10.81 sürümünü indirip bu versiyonda da deneme yapabilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

1624956969671.png

Saygılarımla...

Geri