sonsamuray
Etkin Üye
Döşemede donatı yetersiz hatası alıyorum. Sistemin düğüm noktalarında mı sıkıntı var acaba ?
Bu linki görmek için izniniz yok.
Giriş yap veya üye ol.
Merhaba,sonsamuray":u54e4d1i' Alıntı:merhaba sistemde bir döşemede donatı yetersiz hatası alıyorum. Sistemin düğüm noktalarında mı sıkıntı var acaba ?
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ettimunver":1xtol4b2' Alıntı:Merhaba
Donatı seçiminden döşeme donatılarını Q10 seçim yapıp analiz ettirin hata vermiyor.
Ünver ÖZCAN
Çok sağolunLevent Özpak":1kljgm97' Alıntı:Merhaba,sonsamuray":1kljgm97' Alıntı:merhaba sistemde bir döşemede donatı yetersiz hatası alıyorum. Sistemin düğüm noktalarında mı sıkıntı var acaba ?
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
D40 döşemesine ait 2 no'lu donatı aksının sol mesnedinde, gerekli donatı alanı seçilen donatı çapına göre karşılanamıyor. Donatı seçimi diyaloğundan Döşeme ilave donatıları için daha büyük donatı çaplarını seçip analiz yaparsanız, AS(-) sorunu çözülür.
İyi çalışmalar
Merhabamesutkoku":bajiwk0o' Alıntı:Radye döşemesinde donatı yetersiz hatası alıyorum fakat manuel olarak değiştirmeme rağmen hata ortadan kalkmıyor. Sorun ne olabilir acaba?
ekleme yaptım teşekkürlerBu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhabaprojemde döşemede donatı yetersiz ve kenetlenme boyu koşulu sağlanamadı hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Merak ettim. Yarı rijit diyaframda kaset döşemeli sistemleri perdesiz sadece kolonlar ve kirişlerle tasarlayabilir miyim?Merhaba
Sihirbazdan giderek sınırlı seçim yaparsanız perdesiz çözüm yapılmalı, perde olduğu için karma her iki yönde a24 seçebilirsiniz,
en üst katı asansör/makine dairesi olarak işaretleyiniz,
kirişlerde kapasite birin üstüne çıkmış, fiber beton modeli işaretleyerek hesap yaptırınız.
yukarıdakiler düzenlendiğinde, tbdy2018 asmolen yapıları cezalandırdığı için devrilmeyi sağlamıyor, her iki yönde perde ilave etmelisiniz.
ben olsam asmolen yapacağıma kaset çözüm yapardım.
Tek katlı 4 kolonlu bir sistem girin, analiz ayarları sihirbazından devam edin.Merhaba. Merak ettim. Yarı rijit diyaframda kaset döşemeli sistemleri perdesiz sadece kolonlar ve kirişlerle tasarlayabilir miyim?
Anladım. Uygun zamanda dener. Sonucu belirtirim. Teşekkür ederim.Tek katlı 4 kolonlu bir sistem girin, analiz ayarları sihirbazından devam edin.
Merhaba. Programda Zemin + 3 katlı bir yapıda denedim. Program analiz edip sistem uygun değildir diye bir uyarı vermedi.Tek katlı 4 kolonlu bir sistem girin, analiz ayarları sihirbazından devam edin.