A [email protected] Etkin Üye 9 Kas 2021 #1 Arkadaşlar çizdiğim proje de etriyeyi çift etriye olarak çizmiş.Ama ben tek etriye olmasını istiyorum.bunu nasıl ayarlayabilirim?
Arkadaşlar çizdiğim proje de etriyeyi çift etriye olarak çizmiş.Ama ben tek etriye olmasını istiyorum.bunu nasıl ayarlayabilirim?
A [email protected] Etkin Üye 9 Kas 2021 #2 projem Ekli dosyalar a.cde a.cde 19.5 MB · Görüntüleme: 2
Levent Özpak Administrator 9 Kas 2021 #3 Kolonların özelliklerinde- statik/betonarme sekmesinde "Çoklu etriye dizaynı" seçeneğinin işaretini kaldırınız.
Kolonların özelliklerinde- statik/betonarme sekmesinde "Çoklu etriye dizaynı" seçeneğinin işaretini kaldırınız.
A [email protected] Etkin Üye 9 Kas 2021 #4 filiz yükseklik ayarı nereden yapılıyor veya program bize filiz yüksekliği için izin veriyor mu ?
Levent Özpak Administrator 9 Kas 2021 #5 [email protected]' Alıntı: filiz yükseklik ayarı nereden yapılıyor veya program bize filiz yüksekliği için izin veriyor mu ? Genişletmek için tıkla ... V10.91 beta sürümüyle birlikte kolon bindirme boyları değiştirilebiliyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
[email protected]' Alıntı: filiz yükseklik ayarı nereden yapılıyor veya program bize filiz yüksekliği için izin veriyor mu ? Genişletmek için tıkla ... V10.91 beta sürümüyle birlikte kolon bindirme boyları değiştirilebiliyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.