V11'i Online Satın Alın

V11 ile Gelen Yenilikler ve Geliştirmeler Webinarı

dinamik analizde mod sayısı yetersiz

merhaba kolay gelsin. benim bir projemde dinamik analizde mod sayısı yetersiz hatası veriyor.. burda daha önce yazdığınız tüm yöntemleri kullandım yine çözemedim... projeyi yüklesem bakabilir misiniz acaba

yarı rijit analiz yaptığım zaman hem dinamik analizde mod sayısı yetersiz hatası veriyor hem de bir kolonda maksimum pursantaj hatası veriyor ve hiçbir şekilde kurtarmıyor ama tam rijit analiz yaptığım zaman bu hataları vermiyor. bir projeyi hangi durumda tam rijit hangi durumda yarı rijit yapmamiz gerektiği ile ilgili bilgilendirebilir misiniz ?
ve ekteki projeyi tam rijit olarak analiz edebilir miyim ?
ben tam rijit analiz ettim ancak belediye benden yarı rijit analiz etmemi istedi.
yarı rijit analiz yapınca da dinamik analizde mod sayısı yetersiz hatası veriyor.

Ekli dosyalar

Kule katında kirişlerin üzerinde perdeler tanımlanmış. Düşey süreklilik sorunu ve buna bağlı olarak Mod sayısı yetersiz durumu oluşuyor. Parapet yükleri için duvar objesi ile yük tanımı yapabilirsiniz. Her türlü sistem yarı rijit diyafram yöntemiyle çözümlenebilir. Projede döşeme sistemi kaset olduğu için yarı rijit çözüm yapılmasını öneririz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
1637572341928.png

Geri