SerMimar Üye 24 Ocak 2022 #1 Merhaba, İdecad 10.92 versiyonu kullanıyorum. Kutupsal döndürme ya da çoğaltmaya ihtiyacım var, bir türlü beceremedim, yardımcı olabilir misiniz lütfen? Ekli dosyalar 111.png 146.7 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba, İdecad 10.92 versiyonu kullanıyorum. Kutupsal döndürme ya da çoğaltmaya ihtiyacım var, bir türlü beceremedim, yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 24 Ocak 2022 #2 SerMimar' Alıntı: Merhaba, İdecad 10.92 versiyonu kullanıyorum. Kutupsal döndürme ya da çoğaltmaya ihtiyacım var, bir türlü beceremedim, yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
SerMimar' Alıntı: Merhaba, İdecad 10.92 versiyonu kullanıyorum. Kutupsal döndürme ya da çoğaltmaya ihtiyacım var, bir türlü beceremedim, yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
SerMimar Üye 24 Ocak 2022 #3 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. buradaki çözümle sonuca ulaştım, teşekkür ederim.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. buradaki çözümle sonuca ulaştım, teşekkür ederim.