döşeme boşluğu büyük olduğu için döşeme kenarı ile oluşturmanız uygun olur.projemde ortadaki döşeme boşluğunu nasıl tasarlamalıyım. Standart boşluklar gibi mi yapmalıyım?
Çok teşekkür ederim.döşeme boşluğu büyük olduğu için döşeme kenarı ile oluşturmanız uygun olur.
ekteki gibi iki parçada olur. (döşeme hesabı kurtarıyor.)
--betonu C30 yaparsanız iyi olur,Başka değerli tavsiyeniz var mı proje ile ilgili acaba?
Şu iki kolonu mimariye ek olarak ben eklemiştim ama mimar bunu kabul etmiyor mimari açıdan. Bunu nasıl çözebilirim? Kaset Döşeme mi H Saplama mı?--betonu C30 yaparsanız iyi olur,
--çatı katı tavanını asansör mak. dairesi olarak işaretleyin,
--merdiven çevresindeki perdeleri grup yapın, (2 ayrı grup)
--merdiveni modelleyip, mesnetleyerek bina ile birlikte çözün,
--sonlu elemanların genişliklerini 0.25 m yapın,
--kirişlerde kapasite yetersizlikleri var fiber donatı tikini işaretleyerek çözüm yapın kapasite birin altında kalırsa donatı artırırsınız,
--kolon-kiriş kesme bölgesi için aşağıdaki önerileri yapabilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
kesin bir şey söylemek zor. her iki çözümü de deneyip en az zorlanan modellemeyi seçin.Şu iki kolonu mimariye ek olarak ben eklemiştim ama mimar bunu kabul etmiyor mimari açıdan. Bunu nasıl çözebilirim? Kaset Döşeme mi H Saplama mı?
Işıklık 4 döşemede seçmeme rağmen kurtarmadı acaba şöyle bir kiriş modellemesi mantıklı mı?kesin bir şey söylemek zor. her iki çözümü de deneyip en az zorlanan modellemeyi seçin
Teşekkürler kaset döşeme modellemesinde hata var mı acaba?bana göre ekteki gibi yapabilirsiniz. (hesap aksları boşluğa dik olsun.)
Ekli dosyayı görüntüle 26416
bana göre ekteki gibi yapabilirsiniz. (hesap aksları boşluğa dik olsun.)
Ekli dosyayı görüntüle 26416
En uzak nokta baz alınınca sehim hesabı yanında konsol döşeme kalınlık kontrolünde bile yetersiz kalıyor. Döşeme aslında tek taraflı mesnetlenmiyor buna konsol döşeme yaklaşımı yapmak doğru olur mu ?