V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

kiriş çizimleri görünmüyor

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emredns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar kolay gelsin
statik analiz yaptığım projede paftayı hazırlarken nervür kirişlerin detay çizimleri donatıları vs hiçbir şey görünmüyor. daha önce aynı data dosyasından almıştım. şimdi göstermiyor.
ayrıca sürekli temelde de sadece şablon görünüyor. açılım veya montaj/düz donatılar görünmüyor. resmini ekledim
kapatıp açtım olmadı sebebi nedir? ne yapmam gerekiyor?
hepinize iyi çalışmalar
teşekkürler
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    25 KB · Görüntüleme: 44
tüm katmanlar açık üstadım yine görünmüyor.. ayrıca kolon aplikasyon temel aplikasyon veya normal krişeler de sorun yok
 
Eklediğiniz projeyi analiz ediniz, Sürekli temel açılımlarını ve nervür detaylarını tekrar alınız. Donatılar görünecektir.
Eğer cde uzantılı proje dosyasını yüklediyseniz, cde uzantılı proje dosyasında betonarme tasarım diyaloğunda nervür/kaset ve sürekli temel donatı bilgileri tutulmadığı için tekrar analiz yapılması gerekir. (Sürekli Betonarme diyaloğunda Ds sütunundaki işaretleri kaldırınız)

1662467059258.png
 
bu kadar hızlı cevap vermeniz beni çok mutlu etti. çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi sorun çözüldü.
özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum. Aynı projede zemin kat merdivende, raporda veya geometrik kontrolde herhangi bir hata görülmemesine rağmen hata veriyor(kırmızı yanıyor.) Henüz projecilikte yeniyim. çok eksiğim var tamamlamaya çalışıyorum. hatamı mazur görüp sebebi hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. saygılarımla.
 
MERHABA PROJEMDE 1.BODRUM ZEMIN 1.2.NORMAL KATLARDA ÇIKMA KISMINDA K1 K2 K3 K4 KİRİŞ DETAYLARINI GÖREMİYORUM SORUN NERDEN KAYNAKLI ANLAMADIM.RİCA ETSEM BAKABİLİR MİSİNİZ?
 

Ekli dosyalar

Merhaba projemde bağ kirişi eklediğim zaman yazısı gözüküyor ancak çizgileri gözükmüyor temel aplikasyon planında da aynı şekilde kiriş çizgileri gözükmüyor bunun için ne yapmam gerek ?
 

Ekli dosyalar

Sürekli temeli subasman kadar yükseltmek için bağ kiriş kullanmaya çalışmışsınız. Subasman yüksekliğini perde ile modellemeniz gerekir.
Ayrıca kotları kontrol ediniz. Kolon alt uçları temel üst kotunda değil.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst