V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Performans Analizi yaparken Program Kapanıyor

nightwolfi

Yeni Üye
Merhaba
İdecad statik 10.20 versiyonunda daha önce analiz ve çizimini yaptığım projeyi performans analizi yapmak istediğimde doğrusal performans analizi ikonunu tıkladığımda analiz başlıyor. Fakat analizin aşamalarında program kendini kapatıyor. bu sorunumu çözümleme yapabilirsek sevinirim. iyi çalışmalar
 

Ekli dosyalar

V10.20 sürümünde perdeler otomatik kabuk olarak modellemediği için doğrusal performans analizi yapılmıyor.
V10.94 sürümünde perdeler otomatik olarak kabuk olarak modellenmekte ve doğrusal performans analizi yapılıyor.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Levent Bey
aynı parselde farklı bloklar var onların performans analiz çözümünü yapıyor. ama size eklemiş olduğum bloğu performans analizi yapmak istediğimde analiz aşamasında program kapanıyor. sürüm ile ilgili bir problem değil kanımca. o zaman diğer eklediğim blokları da performans analizini yapamazdım.
 

Ekli dosyalar

Eklediğiniz ilk projede hiç bir perde kabuk olarak modellenmiş. Perde özelliklerinden kabuk olarak modelle seçeneği işaretlediğinizde, V10.20 sürümünde analiz ve doğrusal performans analizi yapılacak. Doğru hesap modeli için perdelerinizi kabuk olarak modelleyiniz.
V10.81 sürümü ile birlikte programda perdeleri çubuk olarak modelle seçeneği kaldırıldı. Projenizi V10.94 sürümünde açtığınızda tüm perdeler kabuk olarak modellenmiş şekilde gelir. V10.94 sürümünü kullanmanız uygun olur.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İyi çalışmalar
 
merhaba modellemeyi yapıp analiz ettiğimde program kapanıyor. Fakat aynı projeyi başka pc de analiz ettiğimde bir sorunla karşılaşmıyorum. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
 
Merhaba modellemeyi yapıp analiz ettiğimde program kapanıyor. fakat aynı projeyi başka pc de analiz ettiğimde bir sorunla karşılaşmıyorum. bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
aynı sorun bende de var, analiz ritz yöntemine geldiğinde aniden kapanıyor.

Öncelikle projelerini yüklemenizi rica edeceğim. Daha sonra hangi performans analizini hangi ayarlarda yaptığınıza dair bir ekran görüntüsü de olursa daha iyi yardımcı olabilirim.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bunun dışında windows güncellemelerinizi yapmanız gerekebilir. Yukarıda Levent Bey'in de cevap verdiği gibi 10.94 sürümünü indirebilirsiniz.

saygılarımla...
 
Merhabalar.

Şunu da belirtmeliyim ki, başka bilgisayarda analiz yapılan projeyi kendi bilgisayarımda analiz yaptırınca da aynı sorunla karşılaşıyorum. Programı tekrardan sildip ve kurmayı birkaç kez denedim. Her kurulumda Microsoft Visual C++ x86 hatası alıyorum. Gerekli programı yine sitenizden kurdum ama sonuç alamadım (
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
).
 

Ekli dosyalar

  • performans ayarı.png
    performans ayarı.png
    43.4 KB · Görüntüleme: 17
  • ideCAD öğrenme.cde
    ideCAD öğrenme.cde
    508.3 KB · Görüntüleme: 7
  • modal .png
    modal .png
    15.5 KB · Görüntüleme: 17
  • windows güncel.png
    windows güncel.png
    8.4 KB · Görüntüleme: 17
ideCAD Teknik destek protal'ına kayıt olun ve destek kaydı açınız. Uzaktan erişimle bilgisayarınızı inceleyelim.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Lisanslı kullanıcımız değilseniz Bursa ofisimizi arayarak iletişim bilgilerinizi bırakırsanız dönüş sağlanacaktır.
 
Şunu da belirtmeliyim ki, başka bilgisayarda analiz yapılan projeyi kendi bilgisayarımda analiz yaptırınca da aynı sorunla karşılaşıyorum. Programı tekrardan sildip ve kurmayı birkaç kez denedim. Her kurulumda Microsoft Visual C++ x86 hatası alıyorum. Gerekli programı yine sitenizden kurdum ama sonuç alamadım
bende hiç bir sorun olmadan çalıştı.
metrajda alabildim.
performans hesabını da tamamlıyor.
 
Selamlar.

Problemin nedenini buldum. Bilgisayarımda halihazırda çok fazla kullanıcı oluşmuş.
Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak sorunu çözdük.
 
Size daha iyi yardımcı olmaları açısından lisanslı kullanıcı olmasanız bile Bursa ofisini ararsanız team viewer ile bağlanıp çok ilgili bir biçimde yardımcı oluyorlar. Bu şekilde daha iyi çözebilirsiniz sorununuzu.
 
Geri
Üst