K Karan Yeni Üye 13 Haz 2023 #1 Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor.
Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor.
S sayim2828 Tanınmış Üye 15 Haz 2023 #2 PicoloSan' Alıntı: Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla ...
PicoloSan' Alıntı: Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla ...
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 15 Haz 2023 #3 PicoloSan' Alıntı: Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
PicoloSan' Alıntı: Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 bodrumlu projemde Nmax hatasını aşamıyorum kesit büyütmeme ve C35 betonuna çevirmeme rağmen kurtarmıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
K Karan Yeni Üye 16 Haz 2023 #4 Kusura bakmayın yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar 16.06.2023.cde 16.06.2023.cde 9.5 MB · Görüntüleme: 5
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 16 Haz 2023 #5 PicoloSan' Alıntı: Kusura bakmayın yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... 1. bodrum tiki kaldırıldı, 4.8.5.1 seçildi, fiber donatı işaretlendi, toprak yüklerini girmek size kaldı. öneri proje ekte. Ekli dosyalar UO 16.06.2023.cde UO 16.06.2023.cde 952.8 KB · Görüntüleme: 2
PicoloSan' Alıntı: Kusura bakmayın yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... 1. bodrum tiki kaldırıldı, 4.8.5.1 seçildi, fiber donatı işaretlendi, toprak yüklerini girmek size kaldı. öneri proje ekte.