MUSTAFA BOYLU
Yeni Üye
ıyı gunler tek katlı yapılarda kat ötelemesi sorunu alıyorum hiçbir hata göstermemesine rağmen öteleme hatası verıyor.Bunun için neler yapabılırım.
önerilerim;hocam duzelttım hepsını ama ötleme sorunu hala verıyor
HOCAM IYI GUNLER İDECAD KONSOL KİRİŞLERDE HESAP RAPORUNDA MONTAJ VE İLAVE DONATILAR GOZUKMUYOR NEDENİ NEDİR.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
önerilerim;BODRUM KAT DONATI YETERSİZLİĞİ SORUNUM VAR DONATI CAPI ARTITRMAMA RAGMEN KURTARMADIM BASKA NE ONEREBILIRSINIZ
öteleme hatası alıyorum yardımcı olur musunuz ? ne gibi hatalarım var veya sistemim nasıl daha da sağlıklı olurMerhaba,
-geometri kontrolündeki hatalar düzeltildikten sonra, bu şekilde iki adet perde koymak yerine kolon koyduktan sonra taşıyıcı sistem her iki yönde r=8 d=3 alınarak,25x50 kirişe 25x50 kirişi saplamak yerine saplanan kirişi 25x45 boyutlarında etriye sıklaştırması yaparak ve dd-3 parametrelerini çevrimdışı butonuna basarak normale döndürerek proje ekteki gibi hem normal tasarımda hem de performans analizindeki kontrollü hasarı sağlayarak kurtarmaktadır.
-dosya boyutunun büyük olma sebebi ilaveten yapının durumunu görmek adına performans analizi yapılmış olmasıdır.
-sizlere geriye merdiveni projeye uygun olarak modellemek ve mesnet koşullarını düzenlemek aslında boş kaleye gol atmak kalıyor.
kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.