önerilerim;EKTEKİ PROJEDE PERDEDE KESME GÜVENLİĞİNİ BİR TÜRLÜ AŞAMADIM. YARDIM EDERMISINIZ
İŞARETLEDİM YİNE OLMADI. YINE AYNI PERDEDE AYNI HATAYI ALIYORUM ÜNVER BEYönerilerim;
--4.8.5.1. işaretleyiniz,
--bina 7 kattan fazla, kapalı çıkma ve zemin kattaki gibi asma kat yapıp yapamayacağınız konusunda yapı denetim ve belediyeden görüş alınız. (emeğiniz boşa gitmesin)
Perde kesme düzeltilmiştir. Açınca analiz yapınız.EKTEKİ PROJEDE PERDEDE KESME GÜVENLİĞİNİ BİR TÜRLÜ AŞAMADIM. YARDIM EDERMISINIZ
EKTEKİ PROJEDE DE AYNI PROBLEMI YASADIM. ÇÖZÜMÜ GÖSTERİRİMİSİNİZ. NERDE YANLIŞ YAPIYPRUM YDA NEYİ DEĞİŞTİRMELİYİM. TEŞEKKURLERPerde kesme düzeltilmiştir. Açınca analiz yapınız.
Eteki projede de aynı problemı yasadım. çözümü gösterIRmisiniz. nerde yanlış yapıyprum yda neyi değiştirmeliyim. teşekkurlerProje ektedir.
subasman perdesi yaptim yukari katlara devam etmeyen perdelri lakin yinr olmadi.-Merdiven çizimlerinizdeki hataları düzeltin.
-Merdivenlerinizi mesnetleyin.
-Bazı perdeler su basman perde olarak işaretlenmemiş onları düzeltirseniz bir sorun kalmaz.
GEREKENLERİ DOSYAYA YAZDIM.EKTEKİ PROJEDE DE AYNI PROBLEMI YASADIM. ÇÖZÜMÜ GÖSTERİRİMİSİNİZ. NERDE YANLIŞ YAPIYPRUM YDA NEYİ DEĞİŞTİRMELİYİM. TEŞEKKURLER
Zemin kat P13 kesme güvenliği- donatı yetersiz düzeltilmiştir. CD dosya kolon- kiriş birleşim hatası analiz yapınca düzelmektedir.EKTEKİ PROJEDE PERDEDE KESME GÜVENLİĞİNİ BİR TÜRLÜ AŞAMADIM. YARDIM EDERMISINIZ