B berke0926 Üye 23 Nis 2024 #1 Selamlar. Kolon aplikasyon planı aldığımda resimdeki gibi gösterim hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar KOLON APL..PNG 14.5 KB · Görüntüleme: 35 SORU.cde SORU.cde 929.9 KB · Görüntüleme: 2
Selamlar. Kolon aplikasyon planı aldığımda resimdeki gibi gösterim hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
S s_f_d Etkin Üye 23 Nis 2024 #2 Merhaba, Düşey elemanlara her iki doğrultuda akslar tanımlamalısınız. İyi çalışmalar. Ekli dosyalar SORU.cde SORU.cde 1.1 MB · Görüntüleme: 1
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 23 Nis 2024 #4 berke0926' Alıntı: Selamlar. Kolon aplikasyon planı aldığımda resimdeki gibi gösterim hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... önerilerim; detayları dışarıda açı kullanabilirsiniz veya kolon aplikasyon ayarlarından ölçek değiştirerek aplikasyon planını alabilirsiniz.
berke0926' Alıntı: Selamlar. Kolon aplikasyon planı aldığımda resimdeki gibi gösterim hatası alıyorum. Bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... önerilerim; detayları dışarıda açı kullanabilirsiniz veya kolon aplikasyon ayarlarından ölçek değiştirerek aplikasyon planını alabilirsiniz.