V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Antet Üzerinde Yazan Yönetmeliklerin Güncellenmesi

Erkin-08

Yeni Üye
Antet üzerinde malzeme genel notları bölümünde yazan yönetmeliklerden bazıları değişmiş. Bu yönetmelikleri İdecad kendi güncellemiyor mu acaba? Çizdiğim projeye cevaben Belediye tarafından şu şekilde bir geri dönüş aldım: " .... Mesela TS 3452 yerine TS EN 206 olarak, her irinin güncel numaraları yazılarak düzeltilmelidir. ". Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba?

Antet üzerinde malzeme genel notları bölümünde yazan yönetmeliklerden bazıları değişmiş. Bu yönetmelikleri İdecad kendi güncellemiyor mu acaba? Çizdiğim projeye cevaben Belediye tarafından şu şekilde bir geri dönüş aldım: " .... Mesela TS 3452 yerine TS EN 206 olarak, her irinin güncel numaraları yazılarak düzeltilmelidir. ". Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba?
İdecad bilgi bankasındaki ilgili başlık yardımcı olabilir.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Antet düzenleme kısmında, antet içinde hangi başlıkların olmasını istiyorsak onu seçtiriyor, ama ben başlıklar içindeki " Malzeme İle İlgili Genel Notlar " başlığının içindeki yönetmelikleri değiştirmek istiyorum. Bendeki genel notlar kısmının resmini ekte paylaşıyorum, buradaki yönetmelikleri değiştirmem söylendi.

İdecad bilgi bankasındaki ilgili başlık yardımcı olabilir.

Antet düzenleme kısmında, antet içinde hangi başlıkların olmasını istiyorsak onu seçtiriyor, ama ben başlıklar içindeki " malzeme ile ilgili genel notlar " başlığının içindeki yönetmelikleri değiştirmek istiyorum. bendeki genel notlar kısmının resmini ekte paylaşıyorum, buradaki yönetmelikleri değiştirmem söylendi.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-05-19 at 19.09.03.png
    WhatsApp Image 2024-05-19 at 19.09.03.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 39
Antet düzenleme kısmında, antet içinde hangi başlıkların olmasını istiyorsak onu seçtiriyor, ama ben başlıklar içindeki " malzeme ile ilgili genel notlar " başlığının içindeki yönetmelikleri değiştirmek istiyorum. bendeki genel notlar kısmının resmini ekte paylaşıyorum, buradaki yönetmelikleri değiştirmem söylendi.
idecad bilgi bankasındaki ilgili başlık yardımcı olabilir.

Geri