sağ üstte arama bölümüne cami yazdım. Bir çok başlık ve soru var, arama sonuçlarında sorunuza çözümler olabilir..MERHABALAR kemer kirişli kubbe hakkında eğitim videosu bulamadım ve araştırmalarım sonucu kemer kirişi yapamadım size zahmet eğitim videosu varsa atabilir misiniz veya siz yapabilir misiniz teşekkür ediyorum kemer kiriş yüksekliği 2 metre
Ekli dosyayı görüntüle 42936
evet tam olarak böyle teşekkür ederim bunun dosyasını gönderir misiniz rica etsem
yılmaz bey size zahmet kirişin yapılışını anatırsanız araştırdım burada ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
kemer kiriş çizimine dair herhangi bir eğitici videonuz yok. gönderdiğiniz forum sayfalarını inceledim kemer kirişi çizmeyi bilmediğim için herhangi bir yararı olmuyorForum sayfalarını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yasin Beyin yolladığı sayfadaki gibikemer kiriş çizimine dair herhangi bir eğitici videonuz yok. gönderdiğiniz forum sayfalarını inceledim kemer kirişi çizmeyi bilmediğim için herhangi bir yararı olmuyor
kubbenin altındaki kemerleri nasıl yaptınız açıklarmısınız ve üstünüde
Teşekkür Ederim yasin bey ilgi ve alakanız içinAşağıdaki işlemleri proje dışında yaparak bir kemer kiriş oluşturun daha sonra benzer olan 4 kemerin kopyala ve döndür komutları kullanılarak projedeki konumuna kopyalanması uygun olur.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Kemer ölçülerinde yay objesi çiziniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yay objesini "böl" komutu ile istenilen sayıda bölünüz. Projenizde 8'e bölündü
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 43084
Resimde görüldüğü gibi yay parçalarının ölçülendirmelerini yapınız. Bu ölçüleri her bir kiriş parçası için kiriş ayarlarında kot ve sağ uç kotu parametrelerine tanımlamanız gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43082
Foruma girmediğim için mesajınızı göremedim. Çok özür dilerim. Aradan zaman geçmiş işinize yara mı bilmiyorum. Ama yine de forumu takip eden diğer kişiler sonrasında faydalanır diye cevaplayayım:yılmaz bey size zahmet kirişin yapılışını anatırsanız araştırdım burada ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Bunu da cevaplayayım:kubbenin altındaki kemerleri nasıl yaptınız açıklarmısınız ve üstünüde