1. bodrum katta döşemeler olmadığı için bu katı silip, su basman perdelerini zemin kattan giriniz.projemdeki göreli kat ötelemesi yüksek sistem rijitliği sorununu forumdaki önerileri dikkate alarak 2. katta çözdüm fakat zemin ve 1. katta çözemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim1. bodrum katta döşemeler olmadığı için bu katı silip, su basman perdelerini zemin kattan giriniz.
Modelleme önerim;göreli kat ötelemesi sorununu çözemiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler, önerilerinizi uyguladığımda çözüldü fakat merdiven eklediğimde yine başa döndü maalesef, yardımcı olabilir misiniz?Modelleme önerim;
--geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz,
--2. kat tavanındaki duvar yüklerini kaldırınız,
önerilerim;teşekkürler, önerilerinizi uyguladığımda çözüldü fakat merdiven eklediğimde yine başa döndü maalesef, yardımcı olabilir misiniz?
projenizi inceleme şansımız olsa daha kolay yardımcı oluruz. ancak genel kontroller hakkında paylaştığım linki inceleyebilirsiniz.Zemin sınıfı zf olan projemde göreli ötelemesi alıyorum, yardımcı olur musunuz (Sıkıştırarak kaydetmeme rağmen 5.94 mb projemi yükleyemiyorum buraya)
bu şekilde bi hata alıyorum fakat dosya büyüklüğüm 6 mbprojenizi inceleme şansımız olsa daha kolay yardımcı oluruz. ancak genel kontroller hakkında paylaştığım linki inceleyebilirsiniz.
ilgili linki inceleyiniz;Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
bana mail yoluyla iletebilir misiniz? mailimi size özelden mesaj olarak yazdım. projenizi incelemek istiyorum.bu şekilde bi hata alıyorum fakat dosya büyüklüğüm 6 mb
Yükledim sanırımZemin sınıfı zf olan projemde göreli ötelemesi alıyorum, yardımcı olur musunuz (Sıkıştırarak kaydetmeme rağmen 5.94 mb projemi yükleyemiyorum buraya)
1. diyafram modelleme yöntemi 'yarı rijit diyafram' seçilmeli.Yükledim sanırım