O Orhan15 Yeni Üye 27 Ağu 2024 #1 bir türlü bu projemde aşamadığım göreli kat ötelemesi hatası için yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim Ekli dosyalar göreli kat ötelemesi hatası.cde göreli kat ötelemesi hatası.cde 7.2 MB · Görüntüleme: 6
bir türlü bu projemde aşamadığım göreli kat ötelemesi hatası için yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 27 Ağu 2024 #2 Orhan15' Alıntı: bir türlü bu projemde aşamadığım göreli kat ötelemesi hatası için yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... önerilerim; perdeleri y yönünde koymuşsunuz, işaretli olan perdeleri döndürünüz.
Orhan15' Alıntı: bir türlü bu projemde aşamadığım göreli kat ötelemesi hatası için yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... önerilerim; perdeleri y yönünde koymuşsunuz, işaretli olan perdeleri döndürünüz.
O Orhan15 Yeni Üye 27 Ağu 2024 #3 Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. alttaki perdeyi oynatamıyorum ( mimari açıdan ). orası iş yeri giriş büyük kalacak mimariye göre.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. alttaki perdeyi oynatamıyorum ( mimari açıdan ). orası iş yeri giriş büyük kalacak mimariye göre.