modelle önerilerim;radye kalınlığım 50cm daha fazla büyütmeden donatı yetersiz hatasını nasıl çözebilirim. donatıları elle büyütmeme rağmen çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
sebebini bilmeden çözüm ve yorum yapamayız. projenizi paylaşırsanız incelenir.Donatı çapını ve radye kalınlığını artırsam da, beton hesap aksı editinden temiz açıklığı kendim ayarlasam da projedeki radye temel donatı ve kalınlık yetersiz hatası gitmiyor. Ne yapmam gerekiyor?Proje perdelerden oluşuyor.Ekli dosyayı görüntüle 45231
Projeyi yüklemekte sorun yaşıyorumsebebini bilmeden çözüm ve yorum yapamayız. projenizi paylaşırsanız incelenir.
Projeyi yüklemekte sorun yaşıyorum
Yardımcı olabilecek biri var mı çözemiyorum bu sorunuİki farklı radye temel var projede fakat sürekli donatı yetersiz ve radye temel döşeme kalınlığı yetersiz hatası alıyorum. Donatı çapını da artırdım, betonarme hesap aksı editinden temiz açıklığı da kendim girdim fakat yine düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
her iki yön içinde temiz açıklık değerini kısa yönü baz alacak şekilde giriniz.Yardımcı olabilecek biri var mı çözemiyorum bu sorunu
Yaptım fakat yine düzelmedi.her iki yön içinde temiz açıklık değerini kısa yönü baz alacak şekilde giriniz.
demek ki kalınlığı artırmanız gerekiyor.Yaptım fakat yine düzelmedi.
Döşeme kalınlığını da artıyorum aynı sonucu veriyor. Radye temelin birinde kalınlık yetersiz diğerinde donatı yetersiz uyarısı devam ediyor. Farklı ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?demek ki kalınlığı artırmanız gerekiyor.
Bunu deniyorum teşekkür ederimben denediğim zaman düzeldi. siz bir yerlerde hata yapıyorsunuz.
ekteki görselde bulunan açıklık değerini gireceksiniz temiz açıklık olarak.
Radye temel kalınlık yetersiz uyarısı gitti fakat donatı yetersiz uyarısını hala alıyorumben denediğim zaman düzeldi. siz bir yerlerde hata yapıyorsunuz.
ekteki görselde bulunan açıklık değerini gireceksiniz temiz açıklık olarak.
radye döşemesi parametrelerinden ilave donatı minimum aralığını 5 cm e çekip deneyiniz.Radye temel kalınlık yetersiz uyarısı gitti fakat donatı yetersiz uyarısını hala alıyorum
Malesef değişmiyor sonuç denedim bunuradye döşemesi parametrelerinden ilave donatı minimum aralığını 5 cm e çekip deneyiniz.
ilgili linki inceleyiniz. ayrıca idecad bilgi bankasında karşılaştığınız sorunlarla ilgili arama yapabilirsiniz. eğer oradaki çözüm yöntemlerine rağmen çözemiyorsanız o zaman forumda tekrardan paylaşınız.Malesef değişmiyor sonuç denedim bunu
Teşekkür ederim sağolun.ilgili linki inceleyiniz. ayrıca idecad bilgi bankasında karşılaştığınız sorunlarla ilgili arama yapabilirsiniz. eğer oradaki çözüm yöntemlerine rağmen çözemiyorsanız o zaman forumda tekrardan paylaşınız.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.