V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Sistem çözülemiyor hatası

canberkgn88

Yeni Üye
Merhabalar projede sistem çözülemiyor hatası alıyorum. 7. kat döşemesinde bu hatayı vermekte sebebini tespit edemedim yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• hataasd.png
    hataasd.png
    423.9 KB · Görüntüleme: 16
  • hata.cde
    hata.cde
    14.8 MB · Görüntüleme: 5
Tekrar merhaba öneriniz için teşekkür ederim grup perdelerini tüm katlarda tanımladım ancak problem devam etmekte. Hata aldığım düğüm noktasını da ekledim,döşemeyi kaldırdığımda analiz tamamlanıyor ancak 7. kat döşemesi ekliyken hata almaya devam ediyorum. Son proje ektedir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi çalışmalar.
grup perdeleri bazı katlarda tanımlamamışsınız. doğru tanımlama yapılınca analiz tamamlanıyor.

Ekli dosyalar

• hataaa.png
    hataaa.png
    12.4 KB · Görüntüleme: 10
  • hata son.cde
    hata son.cde
    14.6 MB · Görüntüleme: 3
Tekrar merhaba öneriniz için teşekkür ederim grup perdelerini tüm katlarda tanımladım ancak problem devam etmekte. Hata aldığım düğüm noktasını da ekledim,döşemeyi kaldırdığımda analiz tamamlanıyor ancak 7. kat döşemesi ekliyken hata almaya devam ediyorum. Son proje ektedir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler iyi çalışmalar.
üst katları silip, 1. katı üst katlara kopyalarsanız analiz tamamlanıyor. öneri proje ekte.
1731434207228.png

Ekli dosyalar

Geri