V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Versiyon 11.04 ve 11.11 arasındaki büyük fark

11.04 versiyonunda çizdiğim projeyi 11.11 güncelleyince bodrum kattaki kolonların adedi 2 katına çıktı.Bu baya fazla bir fark değilmi?Bunun nedeni ne olabilir?

Bodrum kattaki kolon donatılarındaki fark, versiyonda hangi değişiklikten dolayı gerçekleştiğini öğrenmek isterim yetkililerden.Bu proje için büyük bir sorun olmuş oldu onaylanmış ruhsatı çıkmakta olan bir proje

Ekli dosyalar

11.04 ve 11.11 arasında bu sonucu doğuracak bir değişilik yapılmadı.
Gönderdiğiniz iki dosya aynı değil. Şekilde görüldüğü gibi birinde bodrumda toprak yükü var.
Ayrıca dosyalar v11.04 ile açılmıyor.
her iki dosya da v11.11 ile kayıt yapılmış.

1731730967077.png

Kolon donatılarını görmeniz için o şekilde gönderdim ismail bey 11.04 ü tekrar yükleyip dosyayı ekledim.11.04 de çizdiğimi 11.11 de analiz yaptığımda oluşuyor fark.v11.04.pngv11.11.png

Ekli dosyalar

ismail bey fiber olarak modellememe rağmen neden kapasite 1 in üzerinde arada olabiliyormu böyle birşey ben o yüzden hiç dikkat etmedim.artık kapasite kontrolü yaparak sistemi çözücem sadece merak ettim

ismail bey fiber olarak modellememe rağmen neden kapasite 1 in üzerinde arada olabiliyormu böyle birşey ben o yüzden hiç dikkat etmedim.artık kapasite kontrolü yaparak sistemi çözücem sadece merak ettim
Sözlerimi mazur görün ancak kolon kapasite oranını tek katlı ahır bile çözüyor olsanız kontrol etmeniz gerekirdi. Programa bu kadar güvenerek iş yapmak çok büyük cesaret gerçekten.

eleştiri yapıyorsanızda üslubunuza dikkat edin..Ahır demişken digonun ahırı diye bir tabirde var.iyi akşamlar

eminim çok daha tecrübeli mesleki eğitimi fazlasıyla olan birisiniz.Ama öğretici olmak yerine bilmişlik taslaklamak size bir şey kazandırmaz bu forumda nedense herkes bilirkişi olmuş.Madem çok biliyorsunuz kendi adınıza program yaparsınız onuda değerlendiririz..

eminim çok daha tecrübeli mesleki eğitimi fazlasıyla olan birisiniz.Ama öğretici olmak yerine bilmişlik taslaklamak size bir şey kazandırmaz bu forumda nedense herkes bilirkişi olmuş.Madem çok biliyorsunuz kendi adınıza program yaparsınız onuda değerlendiririz..
Sizi rencide etmek istemedim. Haklısınız üslubum genel olarak biraz sert ancak yukarıda ahır örneğini sizi rencide etmek için yazmadım. Kendi adıma özür dilerim. Hayırlı günler dilerim.

Geri