Onu da denedim tekrar tekrar. gene aynı şekilde atıyor analiz yaparken. asansör çukurunda mevcur perdeleri -150 kotuna getirdim ve perde olmayan cephelerde 150 lik perde tanımladım. aynı sorun gene devam etti. sizde nasıl sıkıntı olmadan analiz yapıyor anlamadım. pc den kaynaklı olabilir mi acaba?saridurmus":24azn483' Alıntı:Bodrum Katta P025 ve P026 perdelerinin altına başka bir perde germişsiniz ondan program kapanıyor. Geometri kontrol yapın görürsünüz. Silince analiz yapıyor.
Siz projede herhangi bir işlem yaptınız mı acaba. sizdeki linkten indirdiğimde sorun yok. fark nedir acabasaridurmus":1yfk9mau' Alıntı:
teşekkür ederim. ellerinize sağlıksaridurmus":2oi6crm6' Alıntı:bodrum katta üst üste perde girmişsiniz sildim onun dışında birde bodrum perdesinin kotunu düzelttim o kadar.
bodrum perdesini asansör radyesine kadar indirmemiz gerekmiyor muydu acaba?saridurmus":3k0wuico' Alıntı:bodrum katta üst üste perde girmişsiniz sildim onun dışında birde bodrum perdesinin kotunu düzelttim o kadar.
Merhaba,hkaragoz:1rokhhfo' Alıntı:merhabalar. analiz yaparken program kendini atıyor. asansör çukuru olan yapıda temelde boşluk açılmazsa sorun olmuyor. daha önceki çalışmalarda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. yardımcı olursanız sevinirim. link aşağıdadır. iyi çalışmalar...
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İskelede döşeme için materyal atanmamış. İskeleyi seçip, özelliklerine girerek, Döşeme/Statik sekmesinde materyal atayabilirsiniz. Projede bulunan tüm iskeleler için bu işlemi yapmalısınız.erşahinler":1fs1v3zu' Alıntı:iskele çiziminde analiz yaptığımda belli bir kısma kadar analiz yaptıktan sonra proğram kapanıyor. her zaman aynı şekilde yaptığım iş niye böyle oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Normal katlardaki -22 cm. kotunda bulunan D105 döşemesini tekrar tanımlayınız. Projede analiz yapılabilecektir.mertçıngı:2tgj5iaj' Alıntı:analiz sırasında kapanıyor