V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İstinat Duvarı Çözümüm için yardıma ihtiyacım var

seymasude

Yeni Üye
Merhabalar Aşağıda mimarisi ile birlikte eklediğim projem için tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım. Toprak yüksekliğini kaç almam gerekiyor 4.8den fazla aldığım zaman hesabım bozuluyor 4.8 almam uygun olur mu yardımcı olursanız çok çok sevinirim teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhabalar Aşağıda mimarisi ile birlikte eklediğim projem için tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım. Toprak yüksekliğini kaç almam gerekiyor 4.8den fazla aldığım zaman hesabım bozuluyor 4.8 almam uygun olur mu yardımcı olursanız çok çok sevinirim teşekkürler.
mimar sizden
4.11m boyunda 6.13m yüksekliğinde A perdesi
10.01m boyunda 6.36m yüksekliğinde B perdesi
21.84 m boyunda 4.42m yüksekliğinde C perdesi istemiş
ama siz 4.8m yüksekliğinde yapmak istiyorsunuz hepsini doğru mu anlıyorum?
bence sayılar çok hassas belli ki arazi ölçümünde orada o yükseklikte toprak var
neden alçak bir duvar çözesiniz?
ayrıca mimari çizimde duvarların görünüşünde çok kötü bir rotation var çok kötü çizmişler ya :(

Merhabalar hayır 4.8 metre yapmak istemiyorum duvarları. Duvarları olması gereken yüksekliklerde yaptım ancak aktif taraf toprak yüksekliklerini yalnızca 4.8 aldığım zaman sistem onaylanıyor 4.8den fazla aldığımda tekrar bozuluyor bunu sağlayamadım açıkçası bir çözüm öğrenmek istediğim için soruyorum

Merhabalar hayır 4.8 metre yapmak istemiyorum duvarları. Duvarları olması gereken yüksekliklerde yaptım ancak aktif taraf toprak yüksekliklerini yalnızca 4.8 aldığım zaman sistem onaylanıyor 4.8den fazla aldığımda tekrar bozuluyor bunu sağlayamadım açıkçası bir çözüm öğrenmek istediğim için soruyorum
anladım ama o zaman az bir toprağı hesaba katmış olursunuz değil mi? yükü 6 yerine 4 almak gibi bir şey bu.

Aynen öyle bu yüzden bir çözüm arayışındayım fakat 3. Seferdir yüklüyorum foruma fakat hala nasıl çözülebileceğiyle ilgili bi geri dönüş alamadım

Aynen öyle bu yüzden bir çözüm arayışındayım fakat 3. Seferdir yüklüyorum foruma fakat hala nasıl çözülebileceğiyle ilgili bi geri dönüş alamadım
donatıları kitlemişsiniz açtım ve hepsi okeylendi
1 noluyu biraz büyüttüm 120şer cm yaptım
ama şunu iliştireyim göz atın : 1752404094998.png
1752404034656.png

Geri