B bulentali.b Yeni Üye 8 Kas 2025 #1 proje bitti fakat kiriş açılımlarını alırken program direk kapatıyor. Her yolu denedim ama düzelmedi yardım eder misiniz ? Ekli dosyalar sdproje.cde sdproje.cde 12.9 MB · Görüntüleme: 4
proje bitti fakat kiriş açılımlarını alırken program direk kapatıyor. Her yolu denedim ama düzelmedi yardım eder misiniz ?
Olcay AYDIN Kıdemli Üye 8 Kas 2025 #2 ben kapanma sorunu yaşamadım. ancak muhtemelen k8 kirişi devamında yer alan çok kısa k9 kirişi (silindi) nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Ekli dosyalar sdprojervz.cde sdprojervz.cde 7 MB · Görüntüleme: 1
ben kapanma sorunu yaşamadım. ancak muhtemelen k8 kirişi devamında yer alan çok kısa k9 kirişi (silindi) nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Yasin TEZEL Uzman Üye 10 Kas 2025 #3 Olcay Bey'in önerisini uygulayın. Perde altında kalan boyutsuz K09 kirişini silin. Tekil perdeleri perde grubu yapmayın.
Olcay Bey'in önerisini uygulayın. Perde altında kalan boyutsuz K09 kirişini silin. Tekil perdeleri perde grubu yapmayın.