Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RADYE TEMEL KATLINLIĞINI ARTTIRDIM 50 55 CM DAHİ DENEDİM AMA MANTIKSIZ HALE DOĞRU GİTTİ ÖNERİLERİNİZ NELERDİR UYGULANABİLİRLİK AÇISINDAN NASIL ZIMBALAMA DONATISI SEÇMELİYİM EĞER BU DONATILARDAN BAŞKA ÇAREM YOKSA
Kişisel önerilerim;
- Radye temelde 12mm altında donatı çapı seçimi yapmayınız.
- Duvarları duvar ikonu ile girip kapı ve pencere boşlukları açmanızı tavsiye ederim.
- 1.kat merdivenini mesnetlemek için başlangıç basamağına taşıyıcı bir eleman tanımlayınız.
Analiz sonlanmaktadır sonuçlar incelenebilir. Fakat merdivenlerin mesnetlenme hataları olabileceği konusunda analiz esnasında uyarı verilmektedir.
Analiz modelinde deformasyonları incelerseniz Merdivenlerde bağlantı sorunları olduğu gözükmektedir.
merdivenleri tamamen kaldırdım sonlu elaman genişliğini 20 cm düşürdüm duvarları kirişlere ekledim kiriş olmayan yerlere doğrusal yük olarak ekledim ama çözüme ulaşmadı hala hatalar alıyorum