V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

v11.22 export alırken çökme

Merhabalar idecad 11.22 güncellemesiyle kalıp iskele cephe iskele istinat gibi çizimleri DWG export ederken direk kapatıyor ve çizimleri çıkartmıyor. Ekran görüntüsü ayar için atıyorum yardımlarınızı bekliyorum.1768549513428.png

Katman ayarlarına girin ve "Kalıp Malzemesi" katmanının isminde sonda bırakılan boşluk karakterini silin.
Durum notlarımızda kayıtlıdır.
1768549878345.png

Sayın kullanıcılarımız,

Bu sorunun çözümü için 16.01.2026 tarihli bir güncelleme oluşturulmuştur. Yeni kurulumu ideyapi oneclick aracılıyla indirebilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu sorunun oluşmaması için 11.22 ile alınan mevcut çizimlerin yeni kurulum sonrasında tekrardan oluşturulması gerekmektedir.

Katman ayarlarına girin ve "Kalıp Malzemesi" katmanının isminde sonda bırakılan boşluk karakterini silin.
Daha sonra export edin.
1768680024022.png

Selam sorunu çözmek için idecad one clickten 16.01.2026 daki versiyonu indirdim hala dwg ye export ederken idecad kapanıyor. Yükleme den sonra yeni bir kalıp planı aldım yeni halini export edeyim dedim yine olmadı... Ayarlardan katman ayarlarını seçtim görseldekinden farklı bir katman ayarları penceresi geldi. Kalıp malzemesi ya da orada yazan diğer seçeneklerden farklı bir tablo yardımcı olur musunuz ? Buraya eklemeye çalışıyorum ama dosya ekle dediğimde ide dosyalarımda gözükmüyor. 05052862830 BURAK ÖZÜDÜZ Lütfen teknik bir personel arayabilir mi ? işim acil

Bu sorunun oluşmaması için 11.22 ile alınan mevcut çizimlerin yeni kurulum sonrasında tekrardan oluşturulması gerekmektedir.

buna ek olarak daha önceden programda çizilmiş olup autocad'e aktarmak istediğiniz projeler var ise eski versiyon olarak kaydedip autocad'e aktarabilirsiniz.

en azından bir daha ki güncelleme de şu TAŞI kutucuğundan kurtarın bizi LÜTFEN..

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-01-20 155627.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-20 155627.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 3
Geri