v11.22.2 kullanınız.Evet, 40.5 t/m2 olacakken yanlış girmişim değeri. Temel hatası giderildi, geriye sadece kesme hatası kaldı.

Ucu boşta kalan kirişler haricinde bütün düzeltmeleri yaptım;v11.22.2 kullanınız.
Modelle önerilerim;
--1. bodrum katı ve
--4.8.5.1. ... işaretleyiniz,
--betonu c30 yapınız,
--bütün merdivenler mesnetlenmemiş,
--bina giriş merdivenin altına temel giriniz,
--k224 kiriş donatıları (mavi) boşta diğerleri de yuvarlak içinde boşta,
--k19 kirişi ile p06 perdesi birleşimi bu şekilde yapılırsa kalıp alınırken bile çökme ihtimali var,
--kaset döşeme boşluğu kenarına kiriş koyunuz,
bu hataları düzeltemiyorsanız kolon-kiriş-perde sistemine dönünüz.
Ekli dosyayı görüntüle 59233
bodrum kat hariç diğer katlar plak döşeme yapıldı. kiriş donatıları o kadar normale döndü ki altına imzamı atarım. diğer taraftan askıda kalan merdiven ara sahanlığı için ilave perde eklendi perde başlıklarına basan kiriş kalınlıkları ile uyumlu yapıldı. saplama kirişe saplama saplanan kirişler
iptal edildi. kaset döşemeye ne gerek var ki? kendiniz bilirsiniz. projeyi ünver bey de inceleyebilir.

sayın ünver bey. bodrum katı da plak döşeme çözdüm. kirişlerle perde kalınlıklarını uyumlu hale getirdim_) ilgili perde uzunluklarını 210 ,kalınlıklarını 35 cm yaptım. kiriş kalınlığını 35 cm yaptım, aksi durumda kolon kiriş birleşim bölgesi kesme güvenliği oluşuyor. perdeleri
birleştir diyorsunuz o komutu siz yapar mısınız. bir de yasin bey konsol balkonlar silinmiş diyor .bilerek silmiş değilim. onu da proje müellifi yapsın
bana lazım değil fakat müellife yardımın insanlık yönünden iyi olacağını düşünüyorum. yardımcı olacağınızı düşünüyorum. hayırlı geceler. birleştir
komutunu bulamadım.