V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Çelik lisans satın alma

mstfyvsn

Yeni Üye
Merhabalar kolaylıklar dilerim. Başlığı yanlış başlıkta verdiysem kusuruma bakmayın. Halihazırda betonarme lisansım bulunmakta çelik de eklemek istiyorum ayriyeten bir fiyat göremedim yardımcı olabilir misiniz? Betınarmem de v10 versiyonunda çelik lisansı da ekleme yapılırsa her ikisini de v11 versiyonunda mı almam gerekiyor. İyi akşamlar dilerim.

Merhabalar kolaylıklar dilerim. Başlığı yanlış başlıkta verdiysem kusuruma bakmayın. Halihazırda betonarme lisansım bulunmakta çelik de eklemek istiyorum ayriyeten bir fiyat göremedim yardımcı olabilir misiniz? Betınarmem de v10 versiyonunda çelik lisansı da ekleme yapılırsa her ikisini de v11 versiyonunda mı almam gerekiyor. İyi akşamlar dilerim.
Sayfanın tam üstünde kırmızı bir Baner var onu tıklayınca her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

1772819032315.png
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba. Aşağıdaki yükseltme sayfasına göre v10 betonarmeye çelik özelliğini eklemek isterseniz v11'e de yükseltmek durumundasınız.

Versiyondan bağımsız olarak, betonarmeden betonarme+çelik yazılımına geçince aslında mvcut lisansınız yerine yeni bir lisans verilmiş oluyor. Artık v10 lisans satışı olmadığı için de mecburen v11 almanız gerekiyor. Mantığı bu yani

07.03.2026 itibariyle 185 bin tl.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

. 1772856467196.png

Geri