M mislina yıldırım Üye Dün 12:33 da #1 kiriş nmax hatalarını genel olarak çözemiyorum tüm katlarda kiriş kurtarıyorken bodrumaki krişi kurtaramıyorum nmax düzelmiyor bir türlü Ekli dosyalar kiriş.cde kiriş.cde 2.6 MB · Görüntüleme: 3
kiriş nmax hatalarını genel olarak çözemiyorum tüm katlarda kiriş kurtarıyorken bodrumaki krişi kurtaramıyorum nmax düzelmiyor bir türlü
Olcay AYDIN Kıdemli Üye Dün 13:54 da #2 kirişleri tam sürekli hale getirin. k47 kirişi açıklığınız çok kısa. k46-k47 kirişleri özelinde kirişleri 30 luk ve sürekli yapın. iyi çalışmalar.
kirişleri tam sürekli hale getirin. k47 kirişi açıklığınız çok kısa. k46-k47 kirişleri özelinde kirişleri 30 luk ve sürekli yapın. iyi çalışmalar.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Dün 14:29 da #3 mislina yıldırım' Alıntı: kiriş nmax hatalarını genel olarak çözemiyorum tüm katlarda kiriş kurtarıyorken bodrumaki krişi kurtaramıyorum nmax düzelmiyor bir türlü Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --iki yüklemeli durum işaretleyip hesap yaptırınız, (kurtarıyor) --kapasite yetersizliği var fiber model işaretleyiniz,
mislina yıldırım' Alıntı: kiriş nmax hatalarını genel olarak çözemiyorum tüm katlarda kiriş kurtarıyorken bodrumaki krişi kurtaramıyorum nmax düzelmiyor bir türlü Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --iki yüklemeli durum işaretleyip hesap yaptırınız, (kurtarıyor) --kapasite yetersizliği var fiber model işaretleyiniz,