Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kolay gelsin proje de perdeleri grup haline getirince asla kurtarmıyor başlık donatılarını vs arttırıyorum o da olmuyor çözmü nedir? ayrıca temel için zemin taşıma gücü yetersiz diyor o problemi de aşamadım yardım eder misiniz
İyi günler kolay gelsin, temelin bir kısmını sürekli temel yapmanızın belirli bir sebebi var mı? Sürekli temel ile radye temelinizin arasında 10cm yükseklik farkı bulunmakta. Ayrıca idecad asansör çukuru ile ilgili
kısmını inceleyebilirsiniz. İdecad asansör kuyularının modele dahil edilmemesi gerektiğini söylüyor. Ekte gönderdiğim kısımlarda döşeme kirişten dolayı tam oturmamış sanırım. Birde kiriş perdeye tam doğru bağlanmıyor. "Kiriş Döşeme Kenarı ile Çakışıyor" sorununu ikinci attığım ekran görüntüsündeki çizgiyi silerek çözebilirsin. 3. attığım ekran görüntüsünde ise kırmızı ile işaretlenen perdeleri Grup Perde içine almışsınız. Aynı şekilde başka katlarda da subasman perdelerini ayrı bir grup içine almışsınız.
sayfasından perde gruplarının nasıl çalıştığı ile alakalı bilgi alabilirsiniz. Bu kaynağa göre perde grupları U, T veya L perdeler tasarlamak için kullanılıyor. Bir isimlendirme şeklinden çok beraber çalıştıkları ile alakalı bir konu diye biliyorum.
Perde grubu tanımlamalarınız tamamen hatalı. Perde grubu tanımlarının tamamını siliniz
Sadece u şeklindeki asansör perdesini perde grubu olarak tanımlamalısınız. Yardım sayfasını inceleyin.