H harunbaydar Üye 8 Tem 2026 #1 ekteki projede pursantaj sorununu ve subasman perdesındekı kesme guvenlıgını cözemedım yardımcı olurmusunuz. Ekli dosyalar kaşısarı gonder.cde kaşısarı gonder.cde 15.9 MB · Görüntüleme: 14
ekteki projede pursantaj sorununu ve subasman perdesındekı kesme guvenlıgını cözemedım yardımcı olurmusunuz.
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 8 Tem 2026 #2 harunbaydar' Alıntı: subasman perdesındekı kesme guvenlıgını cözemedım yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Perde etriye aralığını azaltarak analiz yapınız. Kiriş pursantaj hatası için kesit arttırmanız gereklidir. Projenizde genel olarak sonlu eleman boyutlarını azaltmanız 0,2-0,25 m gibi kullanmanız uygun olur.
harunbaydar' Alıntı: subasman perdesındekı kesme guvenlıgını cözemedım yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Perde etriye aralığını azaltarak analiz yapınız. Kiriş pursantaj hatası için kesit arttırmanız gereklidir. Projenizde genel olarak sonlu eleman boyutlarını azaltmanız 0,2-0,25 m gibi kullanmanız uygun olur.