Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-- P08 perdesini tek parça mı modellemek daha doğru olur yoksa 2 parçaya mı bölmek?
-- Asansör makine dairesinde P08'in üst başlığı yukarıya devam etmeyecek, sadece "U" şeklinde olan kısım devam edecek. Bu sebeple perde grubu ismi değiştirilmeli mi yoksa aynı mı kalmalı?
-- Asansör makine dairesinde P08'in üst başlığı yukarıya devam etmeyecek, sadece "U" şeklinde olan kısım devam edecek. Bu sebeple perde grubu ismi değiştirilmeli mi yoksa aynı mı kalmalı?
@Yasin TEZEL İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
-- Aynı projede, sadece kolon kiriş kesme güvenliği ile ilgili 1. bodrum katta hatayı çözemiyorum. Tek bir katta olan hata için, sadece ilgili katta kesit büyütmeye gitmeli miyim? Yoksa farklı bir çözüm yolu ile çözebilir miyiz?
-- PG1 perde grubunda, p01 perdesinde, kapasite oranlarım yüksekti, donatı ve kesit arttırarak çözüme ulaştım. Çözümü sınırda bırakmıştım, 0.98 civarı. Proje üzerinde farklı noktalarda birkaç düzeltme yaptıktan sonra ilgili perde grubunun kapasite oranları baya düştü, bu oranları biraz yükseltmek için donatıları azaltıyorum ancak birkaç donatı azaltmama rağmen bile kapasite oranları yukarı yönlü fırlıyor. Bunun sebebi nedir?