İç mekan tasarımında gündüz görünümünü sağlayamadım

merhabalar iç mekan tasarımında istediğim kaliteyi ve gündüz görünümü sağlayamadım. değerleri bir türlü tutturamadım çıldırdım resmen :) dosyayı da ekliyorum inceler ve dikkat etmem gereken şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. şimdiden tşk ederim.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Re: İÇ MEKAN

Önder Bey merhaba,

render ayarlarında tanımlı ışıklar aktif işaretli olmalı. Aktif yapıp tekrar render almayı deneyin.
 

Ekli dosyalar

  • renderdialog.png
    renderdialog.png
    15.4 KB · Görüntüleme: 12,830
Re: İÇ MEKAN

tşk ederim arzu hnm tanımlı ışıkları aktif yaptıgım zamanda bazı yerlerde ışık çok yansıma yapıyor ve malzemeye vermiş olduğum dokunun kalitesinden uzaklaşıyorum. O kısmı nasıl aşacağım peki arzu hnm.
 
Re: İÇ MEKAN

Doğru bir aydınlatma için söylenecek tek bir çözüm yok. Sahneye göre, materyale göre her şey değişebilir. Öncelikle alabildiğiniz en iyi render'ı gönderin. Onunla birlikte son gönderdiğiniz projeye tam olarak render aldığınız görüntünün kamera görüntüsü tanımlayın. Son olarak kullandığınız özel dokuları paketleyip gönderin. Bunların hepsi elimizde olursa ancak tavsiyede bulunabilirim.

İyi çalışmalar
 
Re: İÇ MEKAN

anladım arzu hnm elimden geldiğince istediğim çözümü buldum. Yanlız konuyla alakalı değil biliyorum ama kat planını 3d olarak hazırladım ben 300 cm katımın 180 cm de kesip kesilen kısmını kapısıyla penceresiyle duvarıyla görmek istiyorum böyle bir komut varmı arzu hnm ?
 
Re: İÇ MEKAN

İyi günler Çalışmamda sizlerin yaptığı tazrda ışığı ayarlayamadım soluk bi renk oldu yardımcı olabilirmisiniz
 

Ekli dosyalar

  • y4.jpg
    y4.jpg
    333.3 KB · Görüntüleme: 8,724
  • yatak odasi.jpg
    yatak odasi.jpg
    93.8 KB · Görüntüleme: 8,724
Re: İÇ MEKAN

Merhabalar, projeniz üzerinden yorum yaparsak daha doğru bir yaklaşım olur. Size önerimiz güneşin konumu, şiddeti, örnekleme sayısı gibi girdileri; bunun dışında tanımlı bir ışık kaynağı eklenmiş ise aynı şekilde şiddet,doğrultu ve örnekleme sayısı girdilerini kontrol etmeniz. İyi çalışmalar.
 
Geri
Üst