V11'i Online Satın Alın

ÇİZİMLERİ ALAMIYORUM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elifabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba;
Henüz sebebini bilmediğim bir problemden dolayı proje çizimlerimi alamıyorum. Temel aplikasyon planı çizdirdiğimde kesit çizimlerini hatalı veriyor. Aynı problem kalıp planlarında da ortaya çıkıyor. Çok acil yardımınıza İhtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• acy.rar
    acy.rar
    1.1 MB · Görüntüleme: 212
çalışmanı X: 0 ; Y: 0 koordinatlarında oluşturamadığın için bu problem oluyor. Kesit aldığında kesite giren alan çok büyük oluyor hali ile çizim küçük oluyor. hepsini seç komutu ile seçip zum yaparak çizimini görürsün. kolay gelsin. ayrıca sistemi kurunca diğer çizgileri sil büyük projelerde sistemi yorar.

elifabus":23s2a2lg' Alıntı:
Merhaba;
Henüz sebebini bilmediğim bir problemden dolayı proje çizimlerimi alamıyorum. Temel aplikasyon planı çizdirdiğimde kesit çizimlerini hatalı veriyor. Aynı problem kalıp planlarında da ortaya çıkıyor. Çok acil yardımınıza İhtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Merhaba,

Sayın Sarıdurmus un söylediği gibi Çizim orijin noktasından çok uzak bir koordinatta oluşturulmuş. Sol alt köşesini orijin noktasına yakın bir koordinata taşımanız uygun olur.

Ayrıca S10 poligon kolonu arasına kiriş girilmiş. Poligon kolon çubuk eleman olduğu için arasına kiriş girilmez. Poligon kolon yerine panel objesi girilmesi önerilir.

İyi çalışmalar

taşıyıcı sistemi x=0 y=0 koordinatlarına taşıdım ve şuan hiçbir problem yok. çizimleri rahatlıkla alabiliyorum. çok teşekkür ederim yardımlarınız için;
iyi çalışmalar:)

Geri