V11'i Online Satın Alın

Çıktı aldıgımda akslar arasındaki ölçüler küsüratlı çıkıyor

yunussacikk

Tanınmış Üye
çıktı aldıgımda akslar arasındaki ölçüler küsüratlı çıkıyor ( örneğin 358,6 ) tam sayı şeklinde nasıl ayarlayabilirim

Re: ölçülendirme

veri girişi küsuratlı ise sonuç da elbette küsuratlı olacaktır. Ya girdi değerlerini ayarlayacaksınız, yada "yuvarlama" seçeneğini kullanacaksınız. Aks ayarlarında birimler bölümünde yuvarlama ile ilgili kısımları inceleyiniz.

Mimariyi import edip ustunde calismayin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küsüratli ölçü almayi ayarlarla nasil engelleriz...küsüratli ölçülerin önüne gecemedim

yunussacikk":26c1inzq' Alıntı:
Küsüratli ölçü almayi ayarlarla nasil engelleriz...küsüratli ölçülerin önüne gecemedim
Programın otomatik verdiği ölçülerde virgülden sonraki değerler de yazılır. Sizin yaptığınız ölçülendirmelerde hane sayısını sıfır alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• hanesayısı.PNG
    hanesayısı.PNG
    46.9 KB · Görüntüleme: 2,968

yunussacikk":15io8ryp' Alıntı:
hane sayısını 0 seçmeme rağmen küsüratlı ölçü veriyor. projeyi ekledim kalıp planına bakabilirsiniz ölçüler küsüratlı geliyor.

Kalıp planında akslar arası ölçülendirme gerçekte ne kadarsa o kadar alınarak otomatik yapılıyor. Akslar xx.5 cm olarak verilmiş. Askların koordinatı değişmeden değişme şansı yok.

Ancak kalıp planında mevcut ölçüleri silip, serbest veya kesişim ölçülendirmeyi kullanarak istediğiniz yuvarlama ile tekrar ölçülendirme yapabilirsiniz.

Geri