G GökhanGüngör Yeni Üye 7 May 2013 #1 İdecad mimari nin hangi sürümünün demosundan çıktı alınabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yasin TEZEL Uzman Üye 7 May 2013 #2 GökhanGüngör":2hanx55w' Alıntı: İdecad mimari nin hangi sürümünün demosundan çıktı alınabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Demo versiyonlarla çıktı alınamaz, İstanbul veya Bursa Ofisimiz satış bölümü ile irtibata geçebilirsiniz.
GökhanGüngör":2hanx55w' Alıntı: İdecad mimari nin hangi sürümünün demosundan çıktı alınabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Demo versiyonlarla çıktı alınamaz, İstanbul veya Bursa Ofisimiz satış bölümü ile irtibata geçebilirsiniz.
G GökhanGüngör Yeni Üye 7 May 2013 #3 Ben şu an İzmir de okuyorum bitirme projesi hazırlıyorum burda iletişime geçebileceğim adres yada telefon var mı acaba
Ben şu an İzmir de okuyorum bitirme projesi hazırlıyorum burda iletişime geçebileceğim adres yada telefon var mı acaba
Yasin TEZEL Uzman Üye 7 May 2013 #4 GökhanGüngör":1nt9mtyz' Alıntı: Ben şu an İzmir de okuyorum bitirme projesi hazırlıyorum burda iletişime geçebileceğim adres yada telefon var mı acaba Genişletmek için tıkla ... İZMİR İnş Yük. Müh. Feridun YARDIMOĞLU Cep: (0-532) 273 64 57 E-mail: [email protected]
GökhanGüngör":1nt9mtyz' Alıntı: Ben şu an İzmir de okuyorum bitirme projesi hazırlıyorum burda iletişime geçebileceğim adres yada telefon var mı acaba Genişletmek için tıkla ... İZMİR İnş Yük. Müh. Feridun YARDIMOĞLU Cep: (0-532) 273 64 57 E-mail: [email protected]