Çakışma kontrolünü düzeltemiyorum

yldrmanil

Etkin Üye
Merhaba, 4 tane çakışma kontrolü hatam var düzeltemiyorum. Nerede hata yapıyorum bakabilir misiniz?
 

Ekli dosyalar

  • çakışma kontrolü.cde
    1.1 MB · Görüntüleme: 10
Birleşimlerinizi daha geniş levha yüzeyine sahip olacak şekilde değiştirdik. Yalnız tüm birleşimlerde sadece kaynak tercih edilmiş, yapının sahaya tek parça gitmesi pek olası olmadıgı için uyarmak isteriz. Sahada kaynak işi zor oldugu için birleşimlerde bir doğrultu kaynaklı iken diğerini bulonlu seçip montajları uygun şekilde oluşturabilirsiniz.

Şaun mevcut çakışma hatalarını düzeltmenize gerek yoktur. 3 d de sorun net olarak görünemiyor, kaynak ile levha çok ince mm den daha küçük bir halde çakışıyor muhtemelen. Çizimlerde kontrol edip bir sorun olup olmadıgını bu şekilde devam edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • a.cde
    1.1 MB · Görüntüleme: 13
Birleşimlerinizi daha geniş levha yüzeyine sahip olacak şekilde değiştirdik. Yalnız tüm birleşimlerde sadece kaynak tercih edilmiş, yapının sahaya tek parça gitmesi pek olası olmadıgı için uyarmak isteriz. Sahada kaynak işi zor oldugu için birleşimlerde bir doğrultu kaynaklı iken diğerini bulonlu seçip montajları uygun şekilde oluşturabilirsiniz
Tavsiyenizin nedenini şu şekilde anladım " iki HE A profile kaynaklı saplanan bir kiriş araya giremeyeceği için bulonlu olsun ki montaj yapılabilsin".

İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
 
Geri
Üst