G gmzmimarlik Yeni Üye Cuma saat 15:12'de #1 Merhaba,,Cad ortamından idecad ortamına getirdiğim dosyada çatıyı oluşturmama sorunu yaşıyorum. Başka bir çizimde oluşturuyor. Çizimi tekrar çizip farklı farklı çizipte denedim fakat olmuyor. Söz konusu durum nedir ?
Merhaba,,Cad ortamından idecad ortamına getirdiğim dosyada çatıyı oluşturmama sorunu yaşıyorum. Başka bir çizimde oluşturuyor. Çizimi tekrar çizip farklı farklı çizipte denedim fakat olmuyor. Söz konusu durum nedir ?
Seda Erdogan Tanınmış Üye Cuma saat 16:21'de #2 Merhabalar, Çatıyı incelemek üzere projenizi paylaşır mısınız? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar, Çatıyı incelemek üzere projenizi paylaşır mısınız? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
G gmzmimarlik Yeni Üye Cuma saat 16:25'de #3 Cad üzerinden idecad e attığım dosyayı paylaşıyorum Ekli dosyalar çatı1.cde çatı1.cde 48.1 KB · Görüntüleme: 4
Seda Erdogan Tanınmış Üye Cuma saat 17:57'de #4 Merhabalar, Çatı geometriniz otomatik çatı çizimine uygun olmadığı için çizilmemektedir. Çatı yüzeyi komutuyla kendiniz çizebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyalar ÇATI.cde ÇATI.cde 53.2 KB · Görüntüleme: 4
Merhabalar, Çatı geometriniz otomatik çatı çizimine uygun olmadığı için çizilmemektedir. Çatı yüzeyi komutuyla kendiniz çizebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
G gmzmimarlik Yeni Üye Pazartesi saat 12:06'de #5 Teşekkür ederim. Dosyayı düşük versiyon kaydedip yollayabilir misiniz incelemek için
Zeynep ALADAĞ Tanınmış Üye Salı saat 09:50'de #6 Projenizin versiyon 7 hali eklenmiştir. İyi çalışmalar dilerim. Ekli dosyalar ÇATI versiyon 7.cde ÇATI versiyon 7.cde 20.2 KB · Görüntüleme: 2