02/03/2026’dan sonra fiyatlar güncellenecektir.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

ÇELİK ÖRME MAKASI MAKRO İLE ATAYIP SONRASINDA MAKROYU TEKİL ELEMANA ÇEVİRME KONUSUNDA YARDIM

musacaliskan

Yeni Üye
MERHABALAR ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIM BİR PROJEDE MAKASLARI MAKRODAN ÖRME YAPTIM STANDART OLMASI İÇİN LAKİN BENİM ÜST BAŞLIĞA VE ALT BAŞLIĞA ÇAPRAZ EKLEMEM GEREKİYOR BU TASARIMDA BU MAKASI MAKRODAN ÇIKARIP TEKİL ELEMANA ÇEVİRMEM LAZIM NASIL YAPABİLİRİM BUNU YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
1770796803967.png

Makas makrosu oluşturulduktan sonra mevcut durumda makroyu patlatarak tekil elemanlara dönüştürme olanağı bulunmamaktadır. Bu nedenle makası makrodan çıkarıp ayrı ayrı çubuk elemanlara dönüştürmek mümkün değildir.
Üst başlık ve alt başlık arasında ilave çapraz tanımlamak istemeniz durumunda, makas makrosunu bozmadan tekil çelik çapraz eleman tanımlayarak üst ve alt başlığa istediğiniz şekilde bağlantı oluşturabilirsiniz. Bu yöntemle stabilite ve yük aktarımı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Proje dosyanız tarafımıza iletilmediği için modeliniz üzerinden doğrudan örnek gösteremiyorum. Ancak makas üzerine ilave eleman modelleme konusunda size yardımcı olabilecek stabilite elemanı tanımlanmasına ilişkin detaylı anlatımı Bilgi Bankası linkini incelemenizi öneririm.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri