engineerbakırkoy
Yeni Üye
ÇELİK VERSİYON 8 DE PERSPEKTİF PENCERESİNDE Kİ GÖRÜNTÜLER KALICI DEĞİL ZOMM İN ZOMM OUT DAHİL HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM.TIKLANDIĞINDA GÖRÜNTÜ YOK OLUYOR..YARDIM RİCASI İLE...
Ekran kartınızla ilgili bir sorun gibi görünüyor.engineerbakırkoy:260hpq6i' Alıntı:ÇELİK VERSİYON 8 DE PERSPEKTİF PENCERESİNDE Kİ GÖRÜNTÜLER KALICI DEĞİL ZOMM İN ZOMM OUT DAHİL HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM.TIKLANDIĞINDA GÖRÜNTÜ YOK OLUYOR..YARDIM RİCASI İLE...
Çelik çizimlerinin alınamadığı projenizi [email protected] adresine gönderirseniz konu ile ilgili inceleme yapabiliriz.kalemühendislik":2kfim2pd' Alıntı:ÇELİK DEMO VERSİYONDA ANALİZDEN SONRA ÇELİK ÇİZİMLERİN HEPSİNİ ALAMIYORUM. ÇİZİM İSTEDİĞİMDE PROGRAM BENİ ATIYOR. AYRICA RAPORLAR KISMINDA ANKRAJ HESABI VE BİRLEŞİM HESAPLARI YOK. BU İKİ SORUMU CEVAPLANDIRIRSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.
lvlustafa_63":2csip74h' Alıntı:ben idecad sayfanızdan 8.504 demo indirdim ama idecad 8 çıkıyor
lvlustafa_63":2csip74h' Alıntı:ayrıca perspektik ekranını göremiyorum ancak mause ile perspektif ekranında geziniti yapınca görüyorum. çekince tekrar görüntü gidiyor.