Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Çelik Hangar Guse ve Rijitleştirilmiş alın Levhasu

yasintan54

Etkin Üye
Arkadaşlar Kolonun Bir tarafında Guse Birleşimi Diğer Tarafında Rijitleştirilmiş alın Levhası Birleşimi var . Guse Berkitme plakasıyla diğer taraftaki Berkitme plakası iç içe geçiyor. Böyle bir çelik hangarda bu kısımı nasıl tasarlıyorsunuz?
 

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2023-07-20 204744.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-20 204744.png
    104.9 KB · Görüntüleme: 50
Her iki birleşiminde menüsünden İlave levhaları kaldırma seçeneğini kullanabilirsiniz. böylece içiçe geçme sorunu ortadan kalkar.


1691567348537.png
 
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ancak gövde panel kalınlığı yetersiz olduğu durumlarda mecbur ilave gövde levhası kullanıyoruz. böyle durumlarda da birleşimlerde çakışma oluyor. Bu gibi durumlarda ne yapmamızı önerirsiniz?
 
İlave gövde levhası eklenmesi gerektiğinde, birleşimin yeniden düzenlenmesi ve tasarımın optimize edilmesi önemlidir. Gövde levhasının birleşim alanını kaplaması durumunda, birleşim plakalarının konumlarını ve boyutlarını yeniden düzenleyerek, çakışmayı önleyebilirsiniz.

Rijitleştirme levhaları seçeneğinden ihtiyacınız olan tipte birini seçerek yapabilirsiniz. Birleşimlere ve birleşime ait plakalara uygun olarak menüsünden öteleme işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca birleşim menüsünden birleşime ait elemanlarında birleşimin tipine uygun ise bazı levhaları uygulamamayı seçebilirsiniz.

1726225967886.png


1726226310470.png

Çelik birleşimlerle ilgili daha fazla bilgi edinmek ve birleşim tasarımlarını doğru bir şekilde uygulamak için, size çelik birleşim eğitim videolarını izlemenizi öneririm. YouTube üzerinde, İdecad kullanımına yönelik birçok eğitim videosu bulunmaktadır. Bu videolar içinde, birleşim tasarımlarının nasıl yapıldığını, hangi ayarların nasıl kullanılacağını ve birleşim menülerinin optimizasyonu konularını adım adım açıklamaktadır.

 
Geri
Üst