V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Çelik projelerde aks ve cephe çizimleri

yunus_emre123

Yeni Üye
merhabalar kolay gelsin. çelik projelerinde aks ve cephe çizimlerini alırken sadece seçtiğimiz katı alabiliyor muyuz? direk otomatik olarak tüm binayı alıyor.
bundan dolayı çıktıda gereksiz yer kaplıyor. bunun bir çözümü var mı ? ben baktım ama bulamadım.

Ekli dosyalar

• 123.PNG
    123.PNG
    35.6 KB · Görüntüleme: 30
İdecad çelik programında çelik projelerde kat bazında çizimi filtreleme özelliği yoktur. Ancak istediğiniz kata ait elemanları seçip seçili elemanların çizimlerini alma imkanı mevcuttur. Seçili durumdayken çizim ama komutuna bastığınızda ekranda görseldeki seçilmiş objeleri kullanmak istermisiniz yanıtına Evet diyerek sadece seçili elemanlara ait çizimleri alabilirsiniz.

1759496928481.png

Çizimler ve çizim alma seçeneklerini incelemeniz için oluşturulmuş yardım sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

sizin dediğiniz gibi yaptım ama yine tüm katları verdi. belki bir sonraki sürümlerde böyle bir özellik eklerler. ilginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• dasadsdasdas.PNG
    dasadsdasdas.PNG
    31.3 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba,

Projeyi farklı kaydedip , çelik eleman tanımlı olmayan katları silip çelik çizimlerini alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Geri