C c30_37 Üye 15 Eki 2021 #1 Kalıp planı veya kolon aplikasyon planı aldığımda akslar gözüküyor fakat ölçüleri gözükmüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Versiyon: 10.91 Ekli dosyalar AKS ÖLCÜ.cde AKS ÖLCÜ.cde 297.1 KB · Görüntüleme: 10
Kalıp planı veya kolon aplikasyon planı aldığımda akslar gözüküyor fakat ölçüleri gözükmüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Versiyon: 10.91
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 17 Eki 2021 #2 c30_37' Alıntı: Kalıp planı veya kolon aplikasyon planı aldığımda akslar gözüküyor fakat ölçüleri gözükmüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Versiyon: 10.91 Genişletmek için tıkla ... "Ölçülendirme" katmanı kapalı olabilir.
c30_37' Alıntı: Kalıp planı veya kolon aplikasyon planı aldığımda akslar gözüküyor fakat ölçüleri gözükmüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Versiyon: 10.91 Genişletmek için tıkla ... "Ölçülendirme" katmanı kapalı olabilir.
C c30_37 Üye 17 Eki 2021 #3 Şükrü Şahin' Alıntı: "Ölçülendirme" katmanı kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Tüm katmanlar açık Şükrü bey, yanıtınız için teşekkür ederim. Dosyama bakarsanız göreceksiniz ki kapalı olan bir şey yok. Neden olduğunu anlayamadım.
Şükrü Şahin' Alıntı: "Ölçülendirme" katmanı kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla ... Tüm katmanlar açık Şükrü bey, yanıtınız için teşekkür ederim. Dosyama bakarsanız göreceksiniz ki kapalı olan bir şey yok. Neden olduğunu anlayamadım.
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 17 Eki 2021 #4 c30_37' Alıntı: Tüm katmanlar açık Şükrü bey, yanıtınız için teşekkür ederim. Dosyama bakarsanız göreceksiniz ki kapalı olan bir şey yok. Neden olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... "Değiştir" - "Aks sınırları" açılan ekranda sınırları 200 cm. yapın Bu işlemden sonra aşağıdaki komutu kullanın ( aks - kontur hesapla )
c30_37' Alıntı: Tüm katmanlar açık Şükrü bey, yanıtınız için teşekkür ederim. Dosyama bakarsanız göreceksiniz ki kapalı olan bir şey yok. Neden olduğunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... "Değiştir" - "Aks sınırları" açılan ekranda sınırları 200 cm. yapın Bu işlemden sonra aşağıdaki komutu kullanın ( aks - kontur hesapla )
C c30_37 Üye 17 Eki 2021 #5 Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü, önceden beridir hep 50de kullanıyordum sorun olmuyordu. Çok sağolun Şükrü bey. Şükrü Şahin' Alıntı: "Değiştir" - "Aks sınırları" açılan ekranda sınırları 200 cm. yapın Ekli dosyayı görüntüle 21085 Bu işlemden sonra aşağıdaki komutu kullanın ( aks - kontur hesapla ) Ekli dosyayı görüntüle 21086 Genişletmek için tıkla ...
Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü, önceden beridir hep 50de kullanıyordum sorun olmuyordu. Çok sağolun Şükrü bey. Şükrü Şahin' Alıntı: "Değiştir" - "Aks sınırları" açılan ekranda sınırları 200 cm. yapın Ekli dosyayı görüntüle 21085 Bu işlemden sonra aşağıdaki komutu kullanın ( aks - kontur hesapla ) Ekli dosyayı görüntüle 21086 Genişletmek için tıkla ...