V11'i Online Satın Alın

Çizimde Layer Halinde Dwg oluşturmak

Merhabalar,
Forumda aradı fakat tam istediğim cevabı bulamadım. Projemin kalıp planlarını hazırladım ve düzenledim. Sonra dwg olarak dışarı aktardım, fakat bütün çizim tek layer(standard) altında toplandı. Ama bu durum autocad de bazı detay düzenlemeleri yapmak istediğimde (hatch vs) büyük sorun yaratıyor. Acaba çizimi Layerlara bölünmüş olarak oluşturma imkanımız var mı? Teşekkürler

Merhaba,

Kalıp planı penceresindeki bir çizim export edildiğinde layerlar da export edilmektedir.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• katman.png
    katman.png
    87.1 KB · Görüntüleme: 1,986
Levent Bey teşekkür ederim, o zaman export işlemini idecadde oluşturduğum pafta da değil, oluşturduğum çizimden yapmam gerekiyor. Doğrumudur? Kalıp planlarını bir pafta da toplayıp export ettiğimde sadece standard katmanı oluşuyor. Ama çizim çizim aktardığımda dediğiniz gibi layerlar halinde oluyor.

kyuceturk":311j96pd' Alıntı:
Levent Bey teşekkür ederim, o zaman export işlemini idecadde oluşturduğum pafta da değil, oluşturduğum çizimden yapmam gerekiyor. Doğrumudur? Kalıp planlarını bir pafta da toplayıp export ettiğimde sadece standard katmanı oluşuyor. Ama çizim çizim aktardığımda dediğiniz gibi layerlar halinde oluyor.
Evet. Pafta bloğu plottera gönderilecek çizim paftasını hazırlamak amacıyla geliştirilmiştir.

Geri