Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Çoklu etriye dizaynı

berhanaydın

Yeni Üye
kolonlarda etriye sayısını azaltmak ve çift etriye yapmak istiyorum. çoklu etriye dizaynını işaretlememe rağmen çift etriye olmuyor ve etriye sayısını azaltamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
 

Ekli dosyalar

  • G.k.cde
    G.k.cde
    9.4 MB · Görüntüleme: 5
Çift etriye ve "+" etriye çiziminin belirlenmesi için kolon boyutları etkilidir. Kullandığınız kolonların boyutları küçük olduğu için otomatik olarak tek etriye seçimi yapılır. Kolon boyutlarını büyültürseniz çift etriye kullanılacaktır
1701330233259.png
 
Yasin Bey'e ek olarak... @14 boyuna donatınız varken, yüksek sünek bir kolonda maksimum etriye aralığı 6x14=84 ~ 8 cm yapabilirsiniz.. siz kolon parametrelerinden sınırlı sünek tercihinde bulunarak da etriye aralığını 10 cm'ye çekmişsiniz... daha fazla da bu aralığı arttıramazsınız.. naçizane tavsiyem her ne olursa olsun, tek katlı yapı da yapsanız, etriye konusunda tasarrufa gitmeyin...

iyi çalışmalar..
 
Merhaba. Çirozlar kesme dayanım hesaplarına dahil ediliyor. O yüzden deprem doğrultusundaki çirozların en kesit alanları hesaplara dahil ediliyor. Yalnız uzun doğrultudaki çirozu etriye çapını arttırarak sağlayabilirsiniz. Yalnız mutlaka planlarda verilen çirozları her etriyede plandaki şekliyle uygulayın.
 
Merhaba çoklu etriye dizaynı yapıldığında pozlama yaparken bazı etriyelere poz vermiyor ve çift etriyeleri metraj tablosunda tek olarak sayıyor. Çözüm önerisi olan var mı ?
 
Geri
Üst