A afifeaydemir Üye 5 Ocak 2024 #1 merhabalar bodrum katta merdivenin olduğu döşemede çift donatı gerekli hatası alıyorum ve bir türlü düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyalar çift donatı.cde çift donatı.cde 22.5 MB · Görüntüleme: 7
merhabalar bodrum katta merdivenin olduğu döşemede çift donatı gerekli hatası alıyorum ve bir türlü düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 5 Ocak 2024 #2 afifeaydemir' Alıntı: merhabalar bodrum katta merdivenin olduğu döşemede çift donatı gerekli hatası alıyorum ve bir türlü düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... önerim; d165 otomatik oluşturulurken konsol seçilmiş, üstte+altta düz donatı olarak seçiniz.
afifeaydemir' Alıntı: merhabalar bodrum katta merdivenin olduğu döşemede çift donatı gerekli hatası alıyorum ve bir türlü düzelmedi ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... önerim; d165 otomatik oluşturulurken konsol seçilmiş, üstte+altta düz donatı olarak seçiniz.
Yasin TEZEL Uzman Üye 5 Ocak 2024 #3 Merdiven yüksekliklerini ve döşemeye mesnetlenme durumlarını kontrol ediniz. Deformasyonlardan inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bodrum kat perdelerinin üzerine kiriş tanımlamayınız. Sadece perde tanımlayın.
Merdiven yüksekliklerini ve döşemeye mesnetlenme durumlarını kontrol ediniz. Deformasyonlardan inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bodrum kat perdelerinin üzerine kiriş tanımlamayınız. Sadece perde tanımlayın.