V11'i Online Satın Alın

çizim yaptırdığımda 2 adet aks çıkıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ower

Yeni Üye
arkadaşlar kalıp planı aldığımda 2 adet aks çizgisi çıkıyor sebebi nedir. nasıl düzelte bilirim.

39WWjA.jpg

Merhaba,

Kalıp planı kesit ayarlarında "Aksları çiz" satırı işaretli olabilir. İşareti kaldırıp tekrar kesit alın. Sorun çözülmezse proje dosyasını ekleyin.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• kalıp_kesit.PNG
    kalıp_kesit.PNG
    55.7 KB · Görüntüleme: 3,144
Levent Özpak":kgtuuo7k' Alıntı:
Merhaba,

Kalıp planı kesit ayarlarında "Aksları çiz" satırı işaretli olabilir. İşareti kaldırıp tekrar kesit alın. Sorun çözülmezse proje dosyasını ekleyin.

İyi çalışmalar

kardeşim kusura bakma statik kesit özellikleri sekmesini bulamadım. sekme nerede oldupunu söylersen sevinirim.

ower":2cvucaxy' Alıntı:
Levent Özpak":2cvucaxy' Alıntı:
Merhaba,

İyi çalışmalar

kardeşim kusura bakma statik kesit özellikleri sekmesini bulamadım. sekme nerede oldupunu söylersen sevinirim.
Kalıp planı penceresinde kesit çizgisini çift tıklayın. Statik Kesit Özellikleri diyaloğu açılacak . Kesit Sekmesindeki "Aksları Çiz" satırının önündeki işareti kaldırıp, Tamam ı tıklayın. Mevcut kesiti silin. Kesit çizgisini seçip, sağ tuş menüden "kesit oluştur" komutuyla tekrar kesit alın.

Levent Özpak":3i2kmu53' Alıntı:
ower":3i2kmu53' Alıntı:
Levent Özpak":3i2kmu53' Alıntı:
Merhaba,

İyi çalışmalar

Kalıp planı penceresinde kesit çizgisini çift tıklayın. Statik Kesit Özellikleri diyaloğu açılacak . Kesit Sekmesindeki "Aksları Çiz" satırının önündeki işareti kaldırıp, Tamam ı tıklayın. Mevcut kesiti silin. Kesit çizgisini seçip, sağ tuş menüden "kesit oluştur" komutuyla tekrar kesit alın.

kalp planında penceresine kesiti çift tıkladığımda çıkan menü

Lp8rob.jpg

statik kesit özellikleri diyaloğunu bulamadım.

Kesit çizgisini çift tıklayacaksınız. Telefonla iletişime geçerseniz yardımcı oluruz. 0-224-220-67-17

Levent Özpak":3ii7lfqh' Alıntı:
Kesit çizgisini çift tıklayacaksınız. Telefonla iletişime geçerseniz yardımcı oluruz. 0-224-220-67-17

tmm çok soğolun sonunda buldum çok teşekkür ederim kesit çizgisi yerine kesiti çift tıklıyor muşum :lol:

Levent bey çok teşekkür ederim sorunumu çözdüğünüz için. İyi çalışmalar...

Geri