Bilgisayarı kapatırken ben de 2 defa hata mesajı aldım. Elle yazılımı kapatıp bilgisayarı öyle kapattım. İsmail Beye de bilgisini paylaşmıştım. Bizimle alakalı olabilir diye düşünmüştüm. Windows 11 24H2.Benim bilgisayarımda ortalama 300-400 mb arası bir bellek kullanımı söz konusu. Bu tip bir yazılım için yüksek gibi geldi bana. Ayrıca ara ara bilgisayar kapanışında arıza çıkartmakta. Sizin bilgisayarlarda durum nedir ?
Ben de öyle yaptımSürekli oluşan bir durum olmadığı için bizde oluşturmak çok zor. OneClick Kapalı tutabilirsiniz Zaten kapalı olduğu için kapatırken de hata vermeyecektir.
Bende de buna benzer hatalar vermişti. Windows 11 işletim sistemim.Bilgisayarı kapatırken ben de 2 defa hata mesajı aldım. Elle yazılımı kapatıp bilgisayarı öyle kapattım. İsmail Beye de bilgisini paylaşmıştım. Bizimle alakalı olabilir diye düşünmüştüm. Windows 11 24H2.
Ekli dosyayı görüntüle 48236
Bende de buna benzer hatalar vermişti. Windows 11 işletim sistemim.
Sürekli oluşan bir durum olmadığı için bizde oluşturmak çok zor. OneClick Kapalı tutabilirsiniz Zaten kapalı olduğu için kapatırken de hata vermeyecektir.