V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad Öğrenimi Hakkında

haykaran

Yeni Üye
Merhaba.

İdecad statik için zamanınızı alıyorum. Birçok kez deneyip bıraktım. Bu noktada tecrübelerinize ihtiyacım var.

Sizler neler yaşadınız bu süreçte? Öğrenim süreci için kaynak tavsiyeleriniz var mıdır?

Elinizde başlangıç seviyesi sayılacak projeler varsa benimle paylaşabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

idecad youtube sayfası :
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

idecad dışında bireysel olarak eğitim veren kanallarda bulunmaktadır.

idecad resmi youtube kanalından örnek eğitim videoları;

Şefim teşekkür ederim. Siz aktif olarak proje çiziyor musunuz? Öğrenim süreciniz nasıldı ve ne kadar süre aldı?
aktif olarak idecad üzerinden proje tasarımı yapıyorum. üniversitemin son sınıfından beri idecad kullanıyorum. o zamanlar başlamıştım kullanmaya yani yaklaşık olarak 4 yıldır idecad kullanıyorum.

sürekli idecad forumunu kurcalıyordum. idecad bilgi bankası benim kaybolduğum bir yer olmuştu. youtube videoları ve buradaki saygıdeğer hocalarım ve meslektaşlarım ile tartıştığım konular olmuştu.

çoğunlukla takıldığım noktalarda idecad yöneticileri bana yardımcı olmuştu. hala oluyor tabi onlara yeri gelmişken teşekkürlerimi ileteyim.

kısacası idecad forum ailesi sayesinde hem idecad i hem de inşaat mühendisliğini öğreniyorum. ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Geri