H Hüseyin Toklucu Yeni Üye 4 Ağu 2026 #1 Herkese selamlar, İdecad'te çizim ekranında manuel çiroz veya etriye çizimi metraja nasıl dahil edilebilir?
Herkese selamlar, İdecad'te çizim ekranında manuel çiroz veya etriye çizimi metraja nasıl dahil edilebilir?
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 5 Ağu 2026 #2 Çiroz ve etriye çizimleri metraja otomatik olarak eklenmez. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Metraj tablosunu 2b düzenleme araçları ile sizin düzenlemeniz gerekir.
Çiroz ve etriye çizimleri metraja otomatik olarak eklenmez. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Metraj tablosunu 2b düzenleme araçları ile sizin düzenlemeniz gerekir.