V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad 5.511 Radye Temel Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unlboss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar.İdecad 5.511 kullanıyorum maddi sıkıntı yaşadığımız için bir türlü İdecad 7 ye geçemedik.Yaptığım tüm projelerde zemin emniyet olumsuz hatası alıyorum.Projemi yüklüyorum genel olarak projeyi incelerseniz çok sevinirim.
Son olarak idecad 5.511 statik proje çizmek için şuan yeterlimidir tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum saygılar.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Ismail Hakki Besler":38u6iv9i' Alıntı:
ideCAD 5.11 TDY 2007 yönetmeliğini kapsar. Fakat temel etkillşimli hesap 6 versiyonunda eklendi.

Hocam geçici bir süre bu versiyonu kullanmak zorundayım.Yani bir iki proje çizip yeni versiyon için para biriktirene kadar.TDY 2007 yönetmeliğini kapsıyor bu versiyon.Sizce geçici bir sürede olsa bu versiyonu kullanmaya devam etmelimiyim şuan için bir sorunla karşılaşırmıyım ?

bence kullanma. ide ile irtibata geç. bir ara yol bulunur. taksit ile felan. 5 versiyonunda irdelenmeyen birçok özellik var. 7 ye geç mutlaka.

mhanifiata":2h6auqou' Alıntı:
bence kullanma. ide ile irtibata geç. bir ara yol bulunur. taksit ile felan. 5 versiyonunda irdelenmeyen birçok özellik var. 7 ye geç mutlaka.

Hocam size zahmet projemi incelermisiniz.Gözden kaçan bir yer var mı çok merak ediyorum.

Geri